SecurePay Direct Post plugin not working

  • Robert Ivey
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
4 years 11 months ago #103164 by Robert Ivey
SecurePay Direct Post plugin not working was created by Robert Ivey
Hi, SecurePay Direct Post plugin installed on an eShop site is returning the error "Invalid parameter EPS_EXPIRYYEAR" instead of going to a payment page. Can you help please?
I have spoken to tech support at SecurePay (Australia) who cannot help. Their Integration Guide, should you need it is at:
www.securepay.com.au/wp-content/uploads/...ntegration_Guide.pdf
I can provide login details if needed. I would appreciate your help please. Thanks Bob

bivey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Giang Dinh Truong
  • Giang Dinh Truong's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
4 years 11 months ago #103203 by Giang Dinh Truong
Replied by Giang Dinh Truong on topic SecurePay Direct Post plugin not working
Hi Robert,

Please submit a new ticket to EShop category to send me the your site information so I can help you to check.

Sincerely, Giang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #138953 by Faruk Ozturkmen
Replied by Faruk Ozturkmen on topic SecurePay Direct Post plugin not working

Robert Ivey wrote: Hi, SecurePay Direct Post plugin installed on an eShop site is returning the error "Invalid parameter EPS_EXPIRYYEAR" instead of going to a payment page. Can you help please?
I have spoken to tech support at SecurePay (Australia) who cannot help. Their Integration Guide, should you need it is at:
www.securepay.com.au/wp-content/uploads/...ntegration_Guide.pdf
I can provide login details if needed. I would appreciate your help please. Thanks Bob


Hi

I have the exact problem. Can you please share your solution with me. I really appreciate it. I am in Australia /Gold Coast :-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Robert Ivey
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
1 year 9 months ago #138968 by Robert Ivey
Replied by Robert Ivey on topic SecurePay Direct Post plugin not working
3 yrs ago so not remember everything now, but check these:
1. currency code in eShop 'System-Currencies' should be AUS not Au - that is enough to stop it working
2. also check Country Codes - ISO 2 = AUS and 3=AU
2. I don't think we ever got os_securepay_directpost to work. We installed different plugin: os.securepay plugin and it has been working since 2017

bivey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #138976 by Faruk Ozturkmen
Replied by Faruk Ozturkmen on topic SecurePay Direct Post plugin not working
Thanks,
One thing I did nottell you was I use WordPress, and paid for the SecurePlugin a round $250 plus another $90 for the upgrade. It is the onlyone works in Au with WP. There is afree version but wont integrate totally.

Anyways thanks for the tip. I'll try but dont think I have similar fields on my plugin. I'll see

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Giang Dinh Truong